top of page

WORKSHOPS IN OOSTENRIJK

IN DER RUHE LIEGT DIE KRAFT!

EEN OASE VAN RUST MIDDEN IN DE BERGWELT VAN HET NATIONAAL PARK HOHE TAUERN EN DE KITZBÜHLER ALPEN. HIER LIGT ONZE KRAFTQUELLE HERNMÜHLE OP 810 METER. DOOR DE FANTASTISCHE NATUUR EN SCHONE LUCHT KRIJGT JE ADEM LETTERLIJK WEER RUIMTE.

EEN PARADIJS OM TE WANDELEN, BERGTOCHTEN TE MAKEN, GOLFEN, FIETSEN, SKIËN

Een fantastische omgeving om te onthaasten, te bezinnen, te focussen, uit het moeten te stappen, uit te rusten met ondersteuning van een coach en tot nieuwe uitdagingen en oplossingen te komen.

 

Wil je een time-out van je dagelijkse leven?

Tot rust komen, hernieuwde energie en inspiratie opdoen? Heb je veel stress en weinig tijd voor jezelf gehad? Loopt het privé of op je werk niet zo lekker? Of ben je gewoonweg aan jezelf toe ?

Als je continu op de toppen van je tenen loopt en veel stress ervaart vanwege deadlines, targets, meetings, beoordelingen en het boeken van allerlei resultaten? Op den duur geeft je lichaam het op en je geest volgt, of omgekeerd.

Tijdens een kort verblijf begeleiden wij jou/jullie in het teruggaan naar jezelf. De essentie is rust vinden, 'met jezelf' kunnen zijn en tot nieuwe ervaringen en inzichten komen die voor werk en bewuster en gezonder leven belangrijk zijn.In overleg stellen wij jouw programma samen.

 

Wij bieden zowel individuele als groepsgewijze programma’s.Daarnaast kunnen wij  voor de golfliefhebber specifieke golfclinics samenstellen.

Wij werken nog aan nadere invulling van deze pagina. Natuurlijk kun je wel al contact opnemen voor nadere en vrijblijvende informatie en kennismaking.

MEER INFO?

STEL ONS JE VRAAG

BEDANKT. UW E-MAIL IS ONTVANGEN

bottom of page